Op werkdagen binnen 24 uur verzekerd verzonden (€5.95)

Levering & Retourneren

Bestellen 

Na het creëren van een uniek etiket of het toevoegen van een Cuvée Tonchamp aan de winkelwagen, kunt u de flessen afrekenen.

Afrekenen 

De door Tonchamp gehanteerde betalingsmethoden zijn: Amex, Apple Pay, G-Pay, iDeal, Maestro, Master Card, Pay-Pal, Shop Pay & Visa.

Bezorgen 

Alle zendingen van Tonchamp worden uitgevoerd door PostNL. Voor internationale bestellingen hangt de vervoerder af van de bestemming. De flessen worden in een speciaal voor flessen bestemde verpakking verstuurd. Zodra je bestelling door Tonchamp is verwerkt, wordt deze overgedragen aan PostNL. PostNL kent de mogelijkheid om pakket te traceren door middel van een Track & Trace code. Deze Track & Tracé code zal per mail automatisch naar het opgegeven e-mailadres vestuurd worden, zodra het pakket bij PostNL is ontvangen. Indien dit onverhoopt niet het geval is kan u mailen naar inquiries@tonchamp.com. 

Afhalen 

Het is ook mogelijk om uw champagne op afspraak af te halen. Adres: Nieuwe Herengracht 3H, 1011RJ Amsterdam. Vanzelfsprekend zullen dan geen bezorgkosten in rekening worden gebracht. 

Levertijd 

De levertijd is afhankelijk van de door PostNL geleverde diensten. Voor internationale bestellingen hangt dit af van de bestemming. Let op, PostNL levert niet op zondag en maandag. Wij streven er naar om uw champagne binnen 24 uur op werkdagen te verzenden. Op feestdagen kan de verzenddatum afwijken.

Retourneren 

Vanwege het gepersonaliseerde karakter van ons product is het helaas niet mogelijk om custom champagne te retourneren. Cuvée Tonchamp Champagne kan wel worden geretourneerd binnen 14 dagen.